Juf wordt gastouder! Annet Heijs in Nieuw Roden

Uw kind, het stralend middelpunt!

 

Juf wordt gastouder!

Annet Heijs in Nieuw Roden

 

Beste ouder,

 

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Annet Heijs, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijden 12, 15 en 17 jaar. We hebben een christelijke levensovertuiging met ruimte voor mensen met een andere visie.

 

Mijn achtergrond is leerkracht basisonderwijs. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik het heel leuk zou vinden om in mijn eigen huis kinderen op te vangen als gastouder.

 

Ons huis staat in een landelijke omgeving in Nieuw Roden. We hebben veel ruimte om buiten te spelen en er lopen twee pony’s in de wei die je kunt voeren. Binnen is er beneden een aparte slaapkamer voor gastkinderen.

 

Ik houd er erg van om te tekenen, te knutselen en muziek te maken. Ook vind ik het leuk om kinderen spelenderwijs dingen aan te leren.

 

Als uw kind tussen de 0 en 4 jaar oud is, u bent nog op zoek naar kinderopvang en bovenstaande spreekt u aan, dan kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking. Graag hoor ik van u!

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl