Sandra Westerhof gastouder bij u thuis

Uw kind, het stralend middelpunt!


Sandra Westerhof gastouder bij U thuis!

Even voorstellen:


Mijn naam is Sandra Westerhof.Ik ben 25 jaar en woon in Grootegast.

Werken met kinderen is mijn grootste passie en hobby. Kinderen zijn vaak erg spontaan en enthousiast, daar haal ik veel plezier uit. Ik vind het een mooie taak om bij de ontwikkeling van kinderen betrokken te zijn en ze daarin te stimuleren waar dat kan. Ik houd daarbij in het oog dat alle kinderen evenveel aandacht krijgen, ook al verschillen ze in leeftijd.Ik ben sinds 2013 gastouder bij vraagouder thuis. Hiervoor heb ik twee jaar in de kinderopvang gewerkt als invalkracht pedagogisch medewerker. Ik heb hier heel veel ervaring opgedaan, vooral omdat ik op verschillende locaties heb gewerkt met verschillende doelgroepen als baby's, peuters, kleuters, en basisschoolkinderen. Daarnaast heb ik vaak bij gezinnen thuis opgepast.Ik merk dat ik het meest graag met een eigen groep met vaste kinderen werk. Je bouwt dan echt een band op met zowel kinderen als ouders.


Ik houd ervan creatieve dingen te doen met kinderen, vooral in combinatie met seizoenen en feestdagen. Voorbeelden zijn: lekker wandelen in een park, het organiseren van uitjes voor alle leeftijdscategorie├źn, samen zingen, sporten en het voorlezen uit een boekje.

Ik ben zelf erg flexibel, in overleg kunnen we een heel eind komen. Ik ben een rustig persoon die alle aandacht geeft aan uw kind(eren). Ik ben in het bezit van een SPW-Diploma niveau 3. Daarnaast heb ik een Kinder EHBO-diploma, waarvoor ik elk jaar een herhalingscircus krijg. Ook beschik ik over een rijbewijs (B) en een eigen auto.


Ik hoop dat ik u een goed beeld heb kunnen geven van wie ik ben en wat ik zo allemaal doe.
Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl