Sandra Rusch in Hoogkerk

Uw kind, het stralend middelpunt!

Mijn naam is Sandra Rusch. Ik ben 21 jaar en woon in Hoogkerk.

Werken met kinderen is mijn grote passie. Kinderen zijn spontaan en ik vind met name de interactie met jonge kinderen erg leuk. Ik ben begin mei begonnen met gastouderopvang aanbieden aan huis. Het adres van de opvanglocatie is Drakensteijnstraat 5 in Hoogkerk. Dit is goed te bereiken vanaf de A7. Hieronder vertel ik u hier graag meer over.


Ik ben een vlotte, ondernemende en vooral sociale meid die erg graag een praatje maakt. Dit kan met de kinderen, maar ook met de ouders, want een goed en open contact met de ouders

vind ik belangrijk. Het gaat immers om het welzijn van hun kinderen.


Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen individueel de aandacht krijgen die ze nodig hebben, hoe oud ze ook zijn. Gezellig aan tafel een broodje eten, samen iets drinken,  een babbeltje maken en voorlezen uit voorleesboeken vind ik geweldig om met de kinderen te doen. Even een frisse neus halen als het weer dat toelaat vind ik ook leuk. Ook vind Ik het hierbij belangrijk dat de kinderen dingen doen die ze zelf leuk vinden en daarom vind ik dat ze er zelf ook een stem  in mogen hebben. Grenzen aangeven bij kinderen is hierbij wel belangrijk. Binnen die grenzen mogen kinderen veel van mij, maar als ze te ver gaan dan laat ik ze ook de consequenties daarvan weten. Het gaat immers niet alleen om het plezier, maar ook om de veiligheid.


Ik heb al een aantal jaren ervaring in het oppassen op kinderen van 0 tot 12 jaar bij hun thuis.Verder heb ik ervaring opgedaan als invalkracht bij de SKSG.Ik ben in het bezit van een SPW-3 diploma kinderopvang en een SPW-4 diploma activiteitenbegeleiding. Verder heb ik een Kinder- EHBO-certificaat, waarvoor ik jaarlijks een herhalingscursus moet volgen om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.Ook sta ik ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang. Verder ben ik erg flexibel en als het zo uitkomt dat de kinderen een keertje wat langer moet blijven in verband met het werk, vind ik dit in principe geen probleem. Referenties van werkgevers en gastouders waar ik werk of gewerkt heb zijn op aanvraag beschikbaar.


Ik hoop u zo een goed beeld te hebben gegeven van wie ik ben en wat ik voor u en uw kind(eren) kan doen en hoop dan ook snel kennis te kunnen maken met u en uw kind(eren).Meer informatie kunt u vinden op mijn website:  www.oppashuisduimelot.nlWij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl