Jeanet Veenstra-Venema, in Niekerk

Uw kind, het stralend middelpunt!

Jeanet Veenstra-Venema, in Niekerk

( gem. Grootegast)

 

Ik ben Jeanet Veenstra-Venema en woon in Niekerk (gemeente Grootegast).

 

Per 1 maart 2015 ben ik gestart als gastouder. De opvang vindt plaats in ons huis aan de Ommegang 9 in Niekerk. Hier woon ik samen met mijn man Bart en ons zoontje Jarne (geboren op 1-11-15).

We wonen naast de openbare basisschool “De Opstap”, ons huis beschikt over een ruime woonkamer en een grote tuin. In de straat zijn twee speeltuintjes op loopafstand. Zowel thuis als in de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.

 

Sinds mijn 13e heb ik gewerkt als oppas en heb daarom ook gekozen voor de opleiding SPW3 en SPW4. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij diverse kinderopvanglocaties, bij de peuterspeelzaal in Niekerk, in de gehandicaptenzorg en in het speciaal basisonderwijs.

Ook kinderen met een “speciale behoefte”, zoals kinderen met een gedragsproblematiek of een beperking kunnen hier worden opgevangen en gezellig komen spelen. Betaling via persoonsgebonden budget is hiervoor mogelijk.

 

Opvangtijden kunnen in overleg worden besproken, zo is opvang in het weekend of logeren ook mogelijk. Ik heb geen vaste opvangtijden en ben de gehele week geopend, zodat de opvangtijden aan kunnen sluiten bij de tijden wanneer u opvang nodig heeft.

 

Ik vind het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij mij, plezier heeft en zichzelf kan zijn. Zodat uw kind zich goed kan ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de opvang aansluit bij uw wensen die u heeft met betrekking tot de opvoeding en ontwikkeling van uw kind. Ik probeer hier zo veel mogelijk bij aan te sluiten.

 

Doordat de opvang plaats vind in ons huis is er sprake van een huiselijke sfeer.

Er zijn maximaal 6 kinderen tegelijk bij mij in huis, hiervan zijn er maximaal 2 kinderen onder de 1 jaar. Doordat dit een kleine groep is, krijgt ieder kind de tijd en aandacht die hij of zij nodig heeft en verdiend. Elk kind kan zich hierdoor ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en tempo.

 

Spontaan, geduldig, enthousiast, consequent en flexibel zijn woorden die mij het beste omschrijven.

 

Als mens sta je nooit stil in je ontwikkeling en elke dag leer je weer. Ik als gastouder sta dus ook niet stil. Ik ben mezelf beter aan het ontwikkelen en te laten groeien door me te verdiepen en cursussen te volgen in visies en methoden die aansluiten bij mijn manier hoe ik al werk.

Ik ben inmiddels bekend met wasbare luiers, ergonomisch dragen, babygebaren, onvoorwaardelijk opvoeden, Emmi Pikler en de Stefan Kleintjes methode.

 

Bent u opzoek naar opvang voor uw kind(eren) zodat u met een gerust hart naar uw werk kunt? Of wilt u graag meer informatie of kennismaken, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via:

Telefoonnummer: 06 46 79 56 81

E-mailadres: info@gastouder-niekerk.nl

Website: www.gastouder-niekerk.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeanet Veenstra Venema

Gastouderopvang

De Ommegang 9 in Niekerk

Telefoonnummer: 0646795681

Website: www.gastouder-niekerk.nl

https://www.facebook.com/gastouderJeanetVeenstra/

 

 

 

 

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl