Gastouderopvang Ukkepuk in Hoogezand

Uw kind, het stralend middelpunt!

 

 

Welkom bij Gastouderopvang UkkePuk-Hoogezand

Bent u op zoek naar professionele, liefdevolle & betaalbare opvang voor uw kind(eren) in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud? Dan bent u bij "Gastouderopvang UkkePuk-Hoogezand" aan het juiste adres!!!

 

De opvang is vijf dagen per week geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Tevens is er, voor ouders die vroeg aan het werk moeten, op aanvraag "vroege vogel opvang" mogelijk vanaf 06:30 uur.

 

Tussen 06:30 uur & 07:30 uur is het mogelijk om op de opvang een ontbijtje te eten. Ook kan er vanaf 17:30 uur warm gegeten worden.

 

Bij UkkePuk werken we met thema's. Dit zorgt ervoor dat de kinderen spelenderwijs de wereld om hun heen leren kennen. De ene keer hebben we een echte themahoek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, ontdekken & leren. De andere keer hebben we een thematafel. De thema's zijn heel divers en op speelse wijze aangepast aan het ontwikkelingsniveau van de kinderen. De activiteiten, liedjes en verhaaltjes staan in het teken van het thema.

 

 

 

 

Daarnaast is er uiteraard voldoende speelmateriaal-, mogelijkheden en uitdaging voor zowel baby's, dreumesen als peuters.

 

Ook gaan we minimaal één keer per dag naar buiten voor een frisse neus en een hoop plezier! Buitenspelen is belangrijk voor de gezondheid & ontwikkeling van de kinderen. Buitenspelen nodigt uit tot grotere, grovere en snellere bewegingen zoals: rennen, hinkelen en fietsen. Buiten kunnen kinderen lekker hun energie kwijt!

 

 

Niet alleen voor lopende kinderen is buitenspelen van belang. Ook voor baby's is het buiten zijn een verruimende ervaring. Wat te denken van de wind langs de wangen, bewegende/ritselende blaadjes boven de kinderwagen, de koestering van de zon op het babyhuidje, de koelte en donkerte van schaduw...

 

 

Afhankelijk van het aantal kinderen nemen we de bakfiets, de driewielers, dubbele buggy of de bolderkar. In de buurt zijn er voldoende speelvoorzieningen op loopafstand. Ook gaan we graag even naar de diertjes bij de kinderboerderij, een bezoekje aan de (moes)tuin, boodschapjes doen bij de winkel of gezellig een eindje fietsen. In de koudere maanden maken we graag een uitstapje naar bijvoorbeeld het speelparadijs "Ballorig".

Ook als er maar één kindje op de opvang is doen we leuke dingen als zwemmen in het zwembad.

 

 

Gastouderopvang UkkePuk-Hoogezand is maandag 8 april 2013 officieel geopend en heeft nog volop plek!

 

Nieuwschierig geworden? Neem voor meer informaties eens een kijkje op:

 

 

 

 

Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl