Opvang op een boerderij, Daniëlle Dijkstra

Uw kind, het stralend middelpunt!

Op zoek naar een lieve gastouder op een boerderij?

Hallo,

 

Mijn naam is Danielle Dijkstra en ik ben geboren in januari 1995, ik woon op een veehouderijbedrijf aan de Dijkstreek nr. 3, dit valt onder Niekerk maar ligt iets dichter bij Enumatil. De Dijkstreek is een eigen weg aan de doorgaande weg van Leek naar Zuidhorn.

 

Ik ben Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4) en ik heb tijdens de opleiding en daarbuiten veel werkervaring opgedaan. Ik doe dit werk omdat ik plezier heb om kinderen te begeleiden en te verzorgen tijdens hun ontwikkeling.

Het begeleiden doe ik geinspireert door VVE (vroeg- voorschoolse - educatie) 'Startblokken'.

Ik heb hier speciaal voor gekozen omdat ik zelf graag met startblokken werk omdat het hierbij een uitdaging is voor de kinderen en (ook voor mijzelf) om de verschillende ontwikkelingen te stimuleren. Hierin kan ik mijn enthousiasme en creativiteit kwijt.

Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk en dit zal ik zo veel als dat mogelijk is geven.

 

Ik woon bij mijn ouders en broer thuis op de boerderij, waar mijn vader zorgt voor het vee en mijn moeder als verzorgende in de thuiszorg werkt. ( mijn broer is ZZP-er) Op deze boerderij ben ik gastouder. Ik ben erg trots op mijn plekje op de boerderij, dit betekend voor mij met de kinderen; veel buiten spelen, kalfjes aaien, in het hooi spelen en 'de boer' helpen met de koeien en kalfjes voeren. Ook hebben we een deel van het woonhuis omgebouwd tot speelruimte voor kinderen, met verschillende hoekjes zoals een poppenhoek en bouwhoek.

 

Bent u inmiddels net zo enthousiast als ik? Of heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact met mij opnemen:

Danielle Dijkstra

Dijkstreek 39822 TA

Niekerk

Telefoon: 06 46 48 31 68

Email: danielle-dijkstra@hotmail.com

Facebook: www.facebook.com/daniellegastouder

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl