Annemiek Honnef in Leek

Uw kind, het stralend middelpunt!

Annemiek Honnef in LeekIk ben Annemiek Honnef en ik ben 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Leek. De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Eerst als stagiaire op een peutergroep.

Daarnaast was ik ook vrijwilliger op een peuterspeelzaal van dezelfde organisatie. Nadat ik mijn diploma heb behaald mocht ik bij deze organisatie aan het werk. Hier heb ik nog 3 jaar gewerkt. Hier heb ik heel veel ervaring opgedaan. Vooral ook omdat ik op heel veel verschillende locaties heb gewerkt.

Maar een eigen groep met kinderen leek mij toch wel het leukst. Je kunt dan echt iets met de kinderen opbouwen. Ik wilde wel iets vast. Als oproepkracht kom je hier niet echt voor in aanmerking. Daarom heb ik besloten om thuis als gastouder te beginnen. Dit leek mij al eerder erg leuk maar omdat ik nog geen eigen huis had heb ik dit nog even uitgesteld.


 

Vanaf 1 oktober 2013 ben ik officieel begonnen als    gastouder. Tot nu toe bevalt me dit erg goed. Ik heb samen met mijn vriend er voor gezorgd dat het allemaal kindvriendelijk en veilig is ingericht. Zelf hou ik erg  van kleur en knutselen en dit kunt u aan de foto┬┤s goed terugzien.Ik hou zelf erg van knutselen en boekjes voorlezen. Vooral in combinatie met de seizoenen en feestdagen.

Maar daarnaast ga ik ook graag met de kinderen naar buiten. Naar de kinderboerderij of het bos hier in de buurt.

 

Ik woon in een buurt waar veel gelegenheid is om buiten    te spelen. Er zijn veel speeltuinen waar we naar toe kunnen lopen en voor ons huis zit ook een speeltuin.


Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik ben open van 7.00 tot 18.00. Maar in overleg is heel veel mogelijk.
Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl