Erika Balkema in Ten Post

Uw kind, het stralend middelpunt!


Erika Balkema in Ten Post

Zoekt u een kinderopvang die vertrouwd en kleinschalig is.

En waar u altijd hetzelfde gezicht ziet?

Dan bent u nu op de goede plek!Mijn naam is Erika Balkema en ik ben 22 jaar. Samen met mijn man woon ik in een mooi huis in Ten Post.

Vanaf 2012 ben ik werkzaam in de kinderopvang als gastouder aan huis.

Maar vanuit ons eigen huis kinderen opvangen is nog steeds een grote wens.


Nu we een mooi huis hebben gevonden met genoeg speelruimte en een grote tuin wil ik dan toch de stap gaan maken om hier opvang te gaan verlenen.Samen met de kinderen doe ik veel activiteiten zoals koekjes bakken, buiten spelen, knutselen en nog veel meer!!

Wat ik erg belangrijk vind is dat uw kind mij als gastouder vertrouwd zodat het met veel plezier hier is.

Daarom wil ik uw kind dan ook met veel liefde, structuur en geborgenheid opvangen.


Verder ben ik een gediplomeerd gastouder, hierdoor heeft u recht op kinderopvang toeslag. Heb ik de verplichte EHBO voor kinderen en volg ik regelmatig cursussen of workshops want ik vind het ontzettend leuk om bij te leren en mijzelf bezig te houden met alle ontwikkeling rond de opvoeding van baby's en kinderen.Mocht u interesse hebben in een zorgzame, lieve en betrouwbare gastouder neem dan snel contact op met het gastouderbureau.


Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl