Nienke Niemeijer - geborgen opvang bij u thuis!

Uw kind, het stralend middelpunt!

Nienke Niemeijer –

Geborgen opvang bij u thuis!

Welkom!

 

Ik ben Nienke Niemeijer. Ik ben 19 jaar, ik woon samen met mijn broer, schoonzus en ouders in Aduard. In Maart 2015 heb ik met enthousiasme mijn diploma Pw 4 gehaald.

 

Mensen omschrijven mij als een positieve, enthousiaste, creatieve en sociale meid. Dit wil ik graag met de kinderen delen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf ontdekken. Ik zou kinderen hierbij willen ondersteunen en verschillende activiteiten aanbieden.

 

Een kind laat zichzelf zien door bijv. te kleien of muziek te maken. Elk kind heeft zijn/haar eigen manier om zichzelf te laten zien. Door middel van bewegen, spelen, geluiden of zichzelf creatief te laten uiten. Ik kijk naar wat kinderen doen en sluit daarbij aan met een bijpassende activiteit.Ik besteed aandacht aan het kind door te luisteren en er echt de tijd voor te nemen. Zo hebben kinderen de ruimte om mij wat te kunnen vertellen.

 

Een kind heeft 100 werelden om te ontdekken, te verzinnen en te dromen. Een kind heeft zo veel fantasie, waar hij/zij zichzelf in ontwikkeld.

 

Verder hou ik heel erg van muziek en ben dan ook bereid om liedjes met de kinderen te zingen met gitaarbegeleiding.

 

Ik hoop u en uw kind snel te ontmoeten!Heeft u vragen?

Dan kan u mij altijd mailen: nienke.1@outlook.com

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl