Kosten

Uw kind, het stralend middelpunt!

Wat kost gastouderopvang?

De totale prijs van gastouderopvang is opgebouwd uit twee componenten.

- de uurprijs van de gastouder

- de bureaukosten. ( Wilt u weten wat wij allemaal doen voor deze kosten? Klik hier).

 

Dit maakt samen de prijs per uur. Vervolgens zorgt ons bureau voor een verdeling van de gelden. Deze uurprijs komt volledig voor kinderopvangtoeslag in aanmerking als het gastouderbureau en de gastouder geregistreerd staan in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen ( LRKP).

Ondergenoemde bedragen zijn zogeheten 'bruto' bedragen. De meeste ouders kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming van het rijk: de kinderopvangtoeslag.

Of u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en hoeveel, hangt af van het inkomen van u en uw eventuele toeslagpartner. Hoe meer u verdient, hoe minder kinderopvangtoeslag u krijgt.

Wilt u een proefberekening kinderopvangtoeslag maken? Dat kan hier.

 

Ons bureau is een erkend en geregistreerd bureau, onder nummer 144498224, en wij werken alleen met gastouders die ook geregistreerd zijn. Uiteraard kunnen wij ook gastouders in het register laten opnemen, indien zij aan de juiste voorwaarden voldoen.

Bureaukosten

Bij gastouderbureau Noorderlicht mag een gastouder haar eigen uurprijs bepalen. Uiteraard kunt u hierover samen onderhandelen. Gemiddeld vraagt een gastouder tussen de € 5,00 en € 6,00 per uur. U kunt samen nog overleggen of de uurprijs inclusief broodjes, fruit en tussendoortjes is, of dat u nog een aparte maaltijdvergoeding betaalt.

 

Onze bureaukosten zijn als volgt opgebouwd;

Wij rekenen € 1,05 per uur voor het eerste kind.

Rekenvoorbeeld:

 

Kosten gastouder

€ 5,00

per uur

Bureaukosten

€ 1,05

per uur

Totale uurprijs

€ 6,05

per uur

 

 

Voor elke tweede en volgend kind betaald u bij ons bureau slechts € 31,50 per maand. Ongeacht het aantal uren dat deze kinderen afnemen. Zeer voordelig dus.

 

Omdat wij voor elke koppeling dezelfde minimale kosten maken, werken wij met een

min / max systeem. Dit betekent dat wanneer u meer uren afneemt dan het maximale bedrag uw uurprijs steeds lager wordt. Wij gaan uit van een minimaal bedrag van € 40,00 en een maximaal bedrag van € 94,50 per maand voor het eerste kind.

 

Stelt u prijs op een op maat gemaakte prijsopgaaf? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

 

Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl