Rieneke Millenaar, centrum van Groningen

Uw kind, het stralend middelpunt!

Rieneke Millenaar

Mijn naam is Rieneke Millenaar en ben in 1956 geboren. Oorspronkelijk kom ik uit Brabant maar we wonen nu al bijna 15 jaar met veel plezier in Groningen. Ons huis staat aan het Kamerlingheplein, in de Hortusbuurt, het is een fijn huis met een grote woonkeuken en een afgesloten tuin dichtbij het Noorderplantsoen. De speeltuin en het centrum van de stad zijn als het ware “om de hoek”.


Ik ben al 36 jaar getrouwd met Joost en heb 3 inmiddels volwassen uitwonende kinderen, huisdieren hebben we niet.


Met veel plezier heb ik altijd als juf in de onderbouw met kleuters gewerkt en ook, na onze verhuizing, veel ingevallen in kinderdagverblijven. Intussen werk ik nu al meer dan 10 jaar als gastouder en heb ervaring met het opvangen van baby’s en grotere kinderen.


Ik heb na de P.A.B.O. veel opleidingen gevolgd, zoals bijvoorbeeld Piramide en creatieve cursussen.


Wat ik te bieden heb is dat ik verzorgend, gezellig, lief, rustig, trouw en enthousiast ben en kinderen graag veel aandacht geef, om die reden vang ik liever niet meer dan 3 kinderen op. Een “klik” met de ouders moet er zeker zijn, dit is voor beiden belangrijk.


Met de kinderen doe ik graag creatieve dingen zoals koken en bakken (mijn hobby), tekenen en schilderen, knutselen en voorlezen en ook naar de bieb of naar het Noorderplantsoen waar de kinderen kunnen spelen (speeltuin).


Kinderen zijn welkom op maandag, dinsdag en woensdag, donderdag en vrijdag in overleg. Qua tijden ben ik flexibel en kinderen mogen ook mee-eten als dat nodig is. Vakanties eveneens in overleg.


Wij wonen vlakbij de Borgmanschool in de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat.


Rieneke Millenaar-Coppelmans Groningen-Centrum.


mail: rienekem@online.nl

Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl