Gastouder Marijke in Sellingen

Uw kind, het stralend middelpunt!

Gastouder Marijke

Geboren in 1959, aan de kust van Noord-Holland


Vanaf 1 september 2012 ben ik gestart als gastouder.Betaalbaar, kleinschalig en in huiselijke

sfeer vang ik kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.


Ons huis staat op een ruime kavel aan de buitenrand van Sellingen, provincie Groningen. De kinderen kunnen hier naar hartenlust buitenspelen, plezier maken en spelend leren. Er is een aparte slaapkamer voor de jongste kinderen, een ruime hal en keuken waar wij allerlei activiteiten uitvoeren zoals koken/bakken, knutselen, boekje lezen, bewegen op en maken van muziek, etc.


In een grijs verleden heb ik de beroepsopleiding KVJV (Kinder-Jeugdverzorging) gekozen omdat ik het erg leuk vond (vind) om te zorgen voor, spelen met, activiteiten te organiseren voor en met kinderen.


Sinds die tijd verschillende werk- en woonplekken gehad waaronder andere ook in Engeland. In mijn jonge jaren wat over de wereldbol gereisd.


Na de periode Engeland ben ik in 1991 teruggekeerd in Nederland en heb als pedagogisch medewerker gewerkt binnen de jeugdhulpverlening. Dit heb ik 6 jaar met veel plezier gedaan. In 1997 kwam ik via mijn beste vriendin in het noorden des lands.Ondertussen de opleidingen Activiteitenbegeleiding, Grafisch vormgeven, Schoevers directiesecretaresse en een DeskTopPublishingcursus gedaan. Mijn hobby’s zijn tekenen, schilderen, muziek maken en/of luisteren. Wandelen, tuinieren, socialiseren en heel af en toe een concert of bioscoop bezoeken.Na de jeugdhulpverlening heb ik 10 jaar als managementassistent bij de gemeente Emmen gewerkt. Op een gegeven moment heb ik besloten terug te gaan naar mijn basis, werk wat beter bij mijn persoonlijkheid past. Eerst heb ik als inval-onderwijsassistent in het speciaal onderwijs in Emmen gewerkt. Vervolgens als pedagogisch medewerker bij St. Rzijn, Ter Apel. Daar heb ik op de babygroep, verticale groep (0 – 4 jaar), Peuterspeelzaal en met kinderen van 4 t/m 12 in de buitenschoolse opvang met veel plezier gewerkt. 


Als gastouder heb ik momenteel 10 kinderen onder mijn hoede maar ik heb nog plaats op ma.-, wo.- en vrijdagen voor uw kind(eren). Of heeft u misschien alleen oppas nodig in de schoolvakanties? Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. marijariane@live.nl


http://www.gastouder-marijke.eu.

Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl