Gastouders

Uw kind, het stralend middelpunt!

Wat biedt gastouderbureau Noorderlicht haar gastouders?

Gastouders kunnen bij ons rekenen op goede ondersteuning. Wij zijn goed bereikbaar en als je vragen hebt krijg je ook ├ęcht antwoord!


Bij ons bureau mag je zelf je eigen uurprijs bepalen. Jij weet immers als geen ander wat je waard bent.


Wij binden je niet aan ons bureau. Je bent wettelijk vrij om met zoveel bureau's samen te werken als je wilt, waarom zouden wij je dan daarin beperken?

Daarbij stimuleert ons dit om zo snel mogelijk vraagouders voor je te vinden.


Wij bieden een makkelijk online registratiesysteem, dus geen gehannes met papiertjes. Ook het bijhouden van een eigen boekhouding is niet nodig, alles is online terug te vinden en op te roepen. De belastingdienst heeft ons systeem goedgekeurd.


Wij adverteren regionaal voor onze gastouders. Ook zijn wij duidelijk vindbaar op het internet en kun je als gastouder gebruik maken van onze marktplaats. Heb je zelf een website? Deze kunnen wij deze voor je linken op onze site.


Wij bieden kennisverbreding door middel van thema-avonden, cursussen of het behalen van deelcertificaten.


Uiteraard bieden we pedagogische ondersteuning en conflictbemiddeling.


Ook bieden we hulp bij het voldoen aan de wettelijke voorwaarden die voortkomen uit de wet kinderopvang.


Daarnaast kunnen we je ondersteunen bij de belastingaangifte.


En natuurlijk belangrijk: Vlotte uitbetaling! Als vraagouders hebben betaald zorgen wij ervoor dat je geld binnen twee werkdagen is doorgestort naar je rekening.


Mocht het incasseren niet zo vlot gaan, wij werken samen met incassobureau Das. Hier hebben we tevens een incassoverzekering afgesloten zodat, mocht een minnelijk traject geen uitkomst bieden, de kosten van een gerechtelijke procedure gedekt zijn.


Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl