Clara Marije Lotgering ( ThuisbijLotte)

Uw kind, het stralend middelpunt!

ThuisbijLotte, Clara Marije Lotgering, in Haren

Het liefste wat je hebt breng je niet zomaar ergens heen. En dat realiseer ik mij zeer goed!

 

Voor ieder kind moet er, naast thuis, een plek kunnen zijn waar ze zich veilig en vertrouwd voelen om vanuit daar de wereld te ontdekken. Op hun eigen manier en in hun eigen tempo. En ThuisbijLotte kan dat bieden!

 

Kleinschalige opvang van 0-4 jaar met veel aandacht voor het individuele kind, rust en regelmaat. Maar ook elke dag naar buiten, gedragen worden in een draagdoek en ruimte voor eigenheid.

 

Mijn naam is Clara Marije, moeder van drie dochters van 9,6 en 4 jaar en getrouwd.

Ik heb, na het afronden van de SPH, meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in de kinderopvang en ben daarnaast zeer geïnteresseerd in voeding en de effecten daarvan bij kinderen. Verder heb ik veel ervaring met hooggevoelige kinderen.

 

ThuisbijLotte is open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 7.30u en 18u. Uurprijs 6,50 euro incl biologisch eten/drinken en biologisch afbreekbare luiers, alsmede verzorgingsproducten van Weleda, Hipp en Naif.

 

U bent van harte welkom!

 

Mocht u belangstelling hebben in de uitgebreide visie van ThuisbijLotte dan stuur ik u die graag via de mail.

 

info@thuisbijlotte.nl

Wij vinden privacy belangrijk. Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.

Inloggen Portabase

Gast- en vraagouders met een account in Portabase kunnen hieronder inloggen om uren te registreren of urenregistraties in te zien:

Gastouderbureau Noorderlicht, Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn, 0594-853977/06-83563971, info@gastouderbureaunoorderlicht.nl